Nytt

För de som kikar in här. Jag har återigen gått tillbaka till Ceciliaanna.blogg.se och tänker nu blogga där på riktigt. vi ses där :)

Bloggpanik

Slänger in ett inlägg för att jag blev så otroligt bloggsugen. Efter först fotbollsträningen och därefter en mysig kväll med mamma så somnade jag runt 12 och vaknar kvart i 8... Verkligen jätteunderbart att vakna så tidigt på en lördag.. Eller? Men då får jag väl ganska mycket mer gjort istället.


Jag har nu varit nere och kört lite yoga+muskelövningar i ca 40 min och ska snart ta och äta frukost. Skulle vara otroligt gott med pannkaka... Eller omelett.. Eller scones.. Får se vad jag gör. :)


Dagens planer blir att träna lite mer, bl.a boxning, step osv. I ungefär 1 timme skulle jag tro. Älskar träningsvärk ♥
Ska också ta och städa på mitt rum, fixa klart det mesta av skolarbeten, duscha, fotbad m.m. Sen ikväll blir det fEEEEst.


Imorgon är det inte så mycket annat än match och ledare för fotbollsskolan som gäller, om jag inte tar och åker ner och jobbar på kvällen nån timme. Thinking about that.

hejdå

bild från innan me go brunettish

Yes

Min frånvaro lyser.. Men min kära vän ska ta och fixa till min blogg i helgen, I believe.. Så då återkommer jag som normalt. :)

Kan berätta lite vad jag gjort under veckan..

Har festat med ett otroligt härligt gäng, kikat på massa bilar under cruisingen med mamma, gah 50-talare ♥. Sen varit i skolan, kikat hockeymatch och så får vi se vad som händer ikväll. Jag är tillbaka inom kort. Med ny design osv :)

RSS 2.0