Hellu. Ett litet inlägg så alla vet att ja...

Hellu. Ett litet inlägg så alla vet att jag lever. Jag lever. Såg kings of leon igår, så jävla coolt. Ikväll blir det bl.a volbeat, maggio, the ark, 30 seconds to mars, oskar linnros osv. Just nu är det så jävla varmt så jag inte vet Vart jag ska ta vägen. Iallafall, hejdååååååååååååååååååååå:)


Peace and Love

& ♥

Gaaah. Åker snart. Har dock inte packat klart. Klockan är 02.48 just nu. Käns väl egentilgen inte sådär jättebra. Jag har precis duschat och färgat ögonbryn, så det är gjort. Skönt. MEn jag tänkte gå upp vid 7. Och klockan är snart 3. Mycket sömn. Nej. Panik. Ja

Äsch egentligen. Jag åker till Peace snart. Vem orkar bry sig? TJoooooHoooo

Vad jag gjort det senast dygnet osv? Jo, gråtit till en av de få serier jag gråter till. Oc. Sista avsnittet av säsong 3. Marissa dör..
Jag har också handlat. Mycket har jag handlat. För mycket. Galet vad jag shoppat.

Nu borde jag fixa det sista. Borde sova. Har ont i ryggen? whaaat. Äsch. Sov gott. Hörs under veckans gång.

konstigt att det här inlägget publicerades 02:46:56???? Hos mig är klockan 02:53. Äsch. Äsch. Äsch.

Du är värd att dö för.

:)

Bad update. Riktigt dålig uppdatering, men har varit upptagen med att fira midsommar(å grejer).

Gästrike Hammarby. Igår var jag i Gästrike Hammarby och firade midsommar. Riktigt mysigt ställe faktiskt. Vi käkade tårta, kakor, chokladbollar. Gick även och kikade på en midsommarstång i närheten, köpte lotter osv. Mysmys! Sen bar det av hem, väl hemma gick jag och la mig och sov i nästan 3 timmar. Sen blev det mat och smått panik när hilda ringer och sa att de hämta mig om 20 min. Men de ordna sä.

PaRtY. Först blev det fest hos Allan innan alla var tvungna att dra, så då drog vi ner på stan och sen på efterfest hos Erik. Vi badade, basta och chillade i mysrummet. Galet najs! Sen vid 3 drog jag hem till Sebbe och spenderade natten där.

Idag börja jag på mitt nya jobb. Ska städa pappas kontor osv 1 gång i veckan, skittråkigt men bra betalt så vad gör det... Städare. Yeah.
Bilder från kvällen får ni när hinken kommer hem eftersom alla kort togs med hennes partykamera.


Midsommar

Glad midsommar folk.

Outfit: Långklänning, converse, skinnjacka, väska, rätt fult hår, omålade fula naglar osv. Helhet: Ok.

Ska ut till Gästrike Hammarby med familjen, fira med några där osv. Tar kameran med så blir lite härliga midsommarbilder senare. Hejdå

Sebastian

1 halvt år. 6 månader. 182,5 dagar. 21 veckor.

Så länge har jag nu varit tillsammans med Sebastian. Min Sebastian. Min fina, underbara pojkvän.

Klockan 01.38 blev vi tillsammans. Ingen trodde väl egentligen att det skulle hålla. Men ja, här är vi. 6 månader senare.

Älskar dig ♥

Regn

Sleeping beauty. Måste sovit runt 12 timmar inatt. Har kikat lite OC och käkat. Ska städa lite, duscha och planera inför peace innan jag drar ner på stan för bio med Sebastian.

Regn. Fan va det regnar. Älskar det! I ♥ Rain.

Bloggar senare :)

Home

En sista sak innan jag ska sova: Lyssna på den här låten. Det funka inte att lägga in från youtube osv. Så tryck på länken och lyssna. Världens skönaste låt!

Edward Sharpe & The Magnetic Zeros – Home

Vill sova

Vill sova. Men Hilda tvingar mig att stanna uppe ända till 11. Helt galet trött. Träningen gick förövrigt superbra. Visar kläderna imorgon. Promise.

Godnatt.



Tadadada

Hellu

Hemma nu.
Eller, jag har varit hemma sen klockan 11 men det har inte funnits någon ork till att skriva. Det finns knappt nu heller, men här är jag ändå :)

Idag är jag inte på topp. Gick upp vid 9 imorse, alldeles förtidigt med tanke på att jag somnade rätt sent. Jag är alldeles för trött och seg för att egentligen göra något, fast det är alldeles för mycket jag borde göra. Åker om mindre än en vecka.
Får också se till att vila lite innan jag ska iväg på fotbollsträning. Annars kommer jag aldrig orka. Hilda kom över ett litet tag också. Har precis käkat lunch också med mamsen innan det blir till att käka jordgubbar. Gott!

Just! Spelschemat för Peace släpptes igår också. Volbeat och Oskar Linnros krockar lite. Känns förjävligt helt enkelt.

Nu blir det jordgubbar, hörs senare! :)

Sover inte själv ikväll.

Kände inte för att sova själv ikväll så jag möter upp Sebastian för att spendera natten där. Lägger upp bilder på det jag köpt imorgon. Ska på massage imorgon förmiddag så skriver när jag kommer hem. Puss

Grattis

Grattis Beatrice :)

Uppsala

Hellu!

Äntligen hemma.
Dagen spenderades som sagt i Uppsala med Hildan och Elin. Shoppade en del innan det blev till att käka Subway ♥. Saknar Subway så det gör ont.. Nästan. Men gaaalet var det var gott! Sen mer shopping, lite fika på Wayne's innan det blev hemfärd runt 5. Hittade rätt mycket nytt och behövliga saker. Visar senare I think. Just nu sitter jag i Skype med Hilda innan det blir till att fixa lite saker och sen sova. Det är ju en dag imorgon också. Minst 2 inlägg till kommer komma upp! :)



mysmysmysmysmysmysmysmysmysmysmysmysmysmysmysmysmysmysmysmysmysmysmysmysmys

Subway

dsc03558 (MMS)

Sitter på subway och käkar nu. Shoppat lite grann blir nog lite till. Känner mig som en, hm. Shopaholic? :)


Jag vet vilken dy hon varit i

Sleeptime. Lika dålig bloggning imorgon som idag troligen. Ska ju till Uppsala tidigt imorgon bitti med hinken och elin. Blir en heldag där borta. Köpa lite mer inför peace osv.

Anonym
om Tillbaka igen:
haha, vad söt du är!
Hehe, tack. Skriv gärna namn nästa gång så jag vet vem jag tackar! :))

Pussssssssss

Shopping

Hej fanz.

Här är det jag köpt.


solglasögon ifrån Guldfynd. 59,50:-


Dålig bild på dessa underbart snygga byxor. Bättre bild kommer komma. Dessa byxor är dock lite stora men de var på rea och satt ju bra ändå. Från Lindex för 299:-


Vitt baslinne från Gina Tricot, 59:-

Love this! Från Lindex 149:-


Här är lampan vi ska ha i vårat tält. How awesome? Vi ska hänga upp den där mitt i tältet.
Typ de :)

Öron

Anonym om Spendera Ca$h:
vart ska du ta hål? :)

Se bild.

vänster höger
Har nu alltså fyra på ena och två på andra. Ska även ta två till där de gröna ringarna är. Har haft i högsta gröna ringen en gång, men lät det växa igen.
Ska ta de två som är kvar i slutet av sommaren sen är jag klar med mina öron så att säga. Vet att hålen på vänster öra ser helt ojämna ut. Och det är dom, haha.:)

Helllu

Storshopparn här, hej!

Besökte staden idag.
Jag och Elin fixade först tält för att sen möta upp Johana för shopping. Shoppade nått otroligt mycket. Blev sen även en fika med Klara i några timmar innan jag cyklade hem. :) 
  • Först och främst Tältet med stort T. Tältet vi ska ha på peace. Wow!
  • Vi köpte även en lampa till tältet att hänga i taket. + batterier
  • Ett par gröna sköna byxor.
  • Ett par nya solglajjor.
  • Vitt kort baslinne
  • Nyckelring, hehe.
  • Födelsedagspresent till min kära storasyster.
  • Väska, galet snygg!
Sen tog jag även 2 hål i öronen. Bilder på allt kommer lite senare.

bildlöst..

The Subways

Promenix.

Efter en liten promenix med hilda och elin så är jag hemma igen. Det blir inte så länge ikväll, och ska fixa lite på rummet innan jag går och lägger mig. Hejdå


Spendera Ca$h

Hejhej fanz.

Idag mår jag bra.
Förutom att jag hade ställt alarmet en timme för tidigt så jag vaknade halv 9 så är det bra. Jag har dömt fotboll, haft fotbollsskolan och bara chillat.

Imorgon mår jag också bra. För då ska jag ner på stan med elin, köpa tält inför peace, shoppa lite osv. Jag ska även träffa Klara för en fika, var för länge sen nu.

På tisdag mår jag också bra. Då ska jag till Uppsala med min kära horhink. Ska shoppa ännu mer och spendera ännu mera ca$h. Låter så härligt de kan bli.

Oooh! En till sak jag också ska göra imorgon.. Ta mer hål i mina öron. Yesss :))))

Barnvakt

Sådär ja. Då har man gjort allting för kvällen och dom ligger och sover.. Sovit har dom gjort de senaste 2 timmarna.

Har kikat 4 avsnitt Oc. Käkat upp mitt godis och börjar dö lite av att jag inte har nått att göra. Men Elin kommer snart (till skypen, inga missförstånd) och då blir det väl antagligen sims osv. Undrar om Hinken också tänkte dyka upp i skypen? Vem vet.. :)

Tillbaka igen

Äntligen tillbaka peepz. Efter 48 dagars tystnad är jag tillbaka. Hur känns det? Jo, bra. I en helt ny blogg dessutom. Vilken nystart!

Efter dagar av regn, så är det fortfarande regn. Regn, en solig dag, och mer regn. Men jag klagar inte, jag älskar regn. Det är bland det mysigaste som finns och det perfekta "sitta inte och spela sims osv hela dagarna" vädret. Så det är vad jag gjort de senaste dagarna. Sims, simslan med elin, kikat galet mycket oc osv.

Fast jag uttnyttjade den soliga dagen till fullo!
Solade och kände hur fräknarna fyllde mitt ansikte. Okej, jag ljuger. Jag solade ytterst lite då jag tycker att solning är bland det tråkigaste som finns. Så en timme kanske allt som allt. Men lyckades få Elin att komma så vi spelade lite tjing. Sen på kvällen hade vi lan, awesome!

12-timmars pass. Ni hörde rätt. 12 timmar ska jag nu sitta barnvakt. Vilken grej! Tänk så mycket cA$h. Från 15.00 till 03.00.

Back to work!


varför har jag en tendens att se galen ut när jag ler? hmm.. well, såhär glad är jag för mitt jobb, yee. tjoho

RSS 2.0