God morgon

Skulle egentligen tagit en powerwalk nu på morgonen men det regnade för mycket så skippade det och körde yoga istället. Har käkat frukost och ska nu ta och göra mig i ordning för skolan. Går till halv 5, så jävla kasst... Har även börjat få huvudvärk känner jag, men ja. Får försöka så den här dagen blir bättre än igår :)


Dålig dag

Har en dålig dag idag... Huvudvärk, depp osv. Funderar på att gå och lägga mig nu så jag kan träna både före och efter skolan. :)

Har ätit nå sjukt mycket de senaste dagarna, helt galet. Igår t.ex åt jag frukost, en baguette, lunch i skolan, 1 skål mjölk och flingor, en hel maträtt, nudlar, kvällsmat (pasta, pastasås) sen 3 skålar mjölk och flingor... På en dag. Helt sjukt!!


Nä, nu är det dags att sova så man hinner träna innan skolan. Börjar 10 har jag för mig. Godnatt :)

hejdå

Hejhejhej

Har fått en askillerhuvudvärk som vägrar ge med sig, den gör så jag missar fotbollsträningen.. Ligger här och vilar innan kocken lagat klart maten. Spelar även lite alfapet på telen mot Emelie, men hon är ju så sjukt seg på att skriva sina ord så jag hinner somna.


Idag började även vårat vanliga schema. Var kul, förutom den ca 2 timmars lunchen och matteprovet vi hade. Hilda följde med mig hem efter skolan, vi käkade lite kladdiskaka och pratade lite om livet.

pusss

Den svarta kostymen ska av

Denna kväll avslutas med te, kladdkaka och mysmusik ur högtalarna.

Från och med imorgon så ska jag försöka att hålla mig borta från läsk, godis, chips i åtminstonde 1 månad, satsar på 2. Så den 21 September och 21 Oktober är milstolpar. Har varit utan det tidigare i 2 månader i 5:an så får se ifall det går nu.. Känner dock att kolsyrat vatten och fikabröd är okej... Ibland iallafall.. Hihiihihi :)

Imorgon börjar ju även skolan på riktigt. Känns så otroligt skönt att komma in i rutiner igen. Att börja plugga, jag längtar efter att få skriva uppsatser. Kalla mig sjuk, men det är faktiskt kul så länge det inte är nått alltför tråkigt. Sen även att börja träna regelbundet. Visst jag tränar nu fyra gånger i veckan, men 5-6 gånger i veckan skulle inte vara helt fel :)

Imorgon ringer klockan på ca 09.00.. Men behöver jag gå upp då? Nej. Kan ligga och sega i sängen och tänka på att flera andra i min klass börjar 09.45. hoho. Eftersom jag har språk på vasa och dem inte har börjat med sina scheman än utan gör det på onsdag så har jag inget språk imorgon.. Så jag börjar inte förrän 11. Så jag möter upp Agnes på halv 11 bussen..

Nu ska jag ta och gå och lägga mig och njuta extra mycket av min sömn. Godnatt! :)

Den svarta kostymen ska av, kostymen är inte jag

bild från igår (lördag)

Kommentar

Fick en kommentar lite tidigare ikväll om jag kanske kunde lägga upp bilden jag la upp halvklar för ett tag sen och kanske några andra bilder jag visat.. Och visst kan jag väl det. Har dock varit lite tveksam till att göra det då jag inte vet vad ni tycker om bilderna. MeN jAg HaR bEsLuTaT aTT jAg SkA LäGGa Ut BiLdEr.. hoho


Dock ser man inte "allt" på bilderna, med de menas skuggningar, streck osv. Jag har ingen scanner så kan inte scanna in för att det ska bl perfekt.. Men knäppte med systemisen så har gjort så bra jag kan :)

Kör ett steg för steg på en bild.. :)



som ni ser på slutet så ändrade jag både ögon och näsa. Den är inte riktigt klar men får se när jag tar mig till till att fixa det. Ska fixa näsan snart iallafall :)


ett bildprojekt med tema i skolan.. Den är inte helt klar heller. Ska skugga hela bakgrunden, det tar max 10 min men tar mig aldrig tid till att fixa till det.. Men ja, :)

en bild jag inte riktigt vet vad jag ska ha får tycke om. Ganska platt, men målades på planet/flygplatsen från barcelona till sverige i våras :)


Det var lite jag målat. Jag vet att jag inte är nån mästare på't men jag tycker det är kul sååå :)
kommentera snällt

:)

Såååå...


Idag har jag bl.a annat spelat match. Eftersom våran målvakt har hjärnskakning(ja,elvira, du har hjärnskakning!!) så fick jag hoppa in i målet 10 min innan det var matchstart(då kunde elvira knappt stå), dels för att jag har skavsår och visste inte hur mycket jag skulle kunna spela och för att jag en gång i tiden varit målvakt. Höhö.


Så jag var illamående nervös nästan exakt hela matchen och i halvlek så skakade jag som ett sär.. Men jag kan väl nu några timmar senare säga att jag gjorde en bra match. Med tanke på att jag inte stått i mål på 2-3 år och att jag hade en 10 minutersuppvärmning, och ingen av målen var direkt mitt fel(sKrYtArN)... Så, stolt kan jag säga att jag bara släppte in 2 mål. Så slutresultatet blev 2-1 till dom andra, men ja.. Bra spelat ändåååå :)))

Blev sen hem, käka och sova i nån timme innan det blev att cykla till fotbollsskolan. Gick faktiskt överraskande bra idag och hehe, kännnnns bra :)

Ska snart ta och käka världens godaste maträtt och sen ta och duscha. Blir sedan att packa "skolväskan", hahahha, nä.. Men ska väl sedan plocka ihop sakerna inför imorgon och sen försöka gå och lägga mig i skaplig tid... Fast så började jag klockan 11.05. Hehehe.. Nä, kan faktiskt säga att jag längtar lite till imorgon :) hejdå

random bild jag tog i webben nyss som inte alls har med inlägget att göra, men tyckte jag såg så psycho ut så villllle bara visa upppp den.... haha

Fina, fina vän


Mys i regnet med nya drogen i handen. Vi upptäckte att chai latten på Kahl's är helt underbar. En take away chailatte för 20 kr. Mycket godare än Wayne's osv. Stammmmis!♥

Just nu äter jag nudlar

Snabba updates här och då

Rejäl träning igår med fokus på matchen imorgon, kul faktiskt. Idag blev det stan med bl.a några från klassen. Jag och Elin drog sedan och kikade lite på match på träffen i regnet men åkte sen hem till mig och garvade mer än jag gjort på länge. Vi bakade, titta på tv, käkade osv. Sen kom hilda över och det blev sedan ett spontanhäng hos bird. Spelade mest kort där hela kvällen, chillkröka osv.

Imorgon blir det match, ledare för fotbollsskolan, kanske jobba men får se. Kanske tar det på tisdag kväll istället. Ska väl även fixa lite inför skolan på måndag.. Börjar 11.05 dåla!

Appropå det! Har hamnat i (vad det verkar som nu iallafall) en otroligt skön klass. Har blivit bra kompisar med flera i klassen. Nä, det känns som en klass man kan ha i 3 år! Nä, borgis känns jäkligt rätt! Lite jobbigt bara att vi är 33 pers, 4 är killar resten tjejer, och att det kanske ska börja fler personer.. Och sen att jag har 10 min på mig att ta mig från borgis till vasa de dagar jag har språk.. Men det ordnar sääää..


brb

Håller på lite med en nygammalblogg så tänker snart börja blogga där. Håll ut! :)

Ojjj

Idag ska jag bl.a
  • Ut till Valbo och köpa skinnisjacka
  • Kika på fotbollsmatch
  • Duscha igen höhö
  • Fixa naglarna
  • Fixa håret
  • Plocka mina nu färgade ögonbryn
Saker jag faktiskt hunnit med är att gå upp klockan halv 10 (det går framåt) och sätta i en fin färg i mitt hår. Ska om någon minut tvätta ur färgen och meddelar om resultat senare. I'm offfffffffff

:)

Wosh!

Jag duschade, satte på mig nya fräscha kläder+bh som lovat och begav mig ner på stan på mitt tvåhjuliga blåa raceråk. Väl där mötte jag upp min saknade bästa Liv! Har inte träffat henne sen slutet på Juni. Kikade iallafall på en skinnjacka jag ska köpa men vet bara inte om det blir brunt eller svart... Hmm :)


Vi tog sen cyklarna och riktade ögonen mot Gävle strand, där vi mötte upp delar av gamla klassen. Var hur trevligt som helst att träffa alla underbara själar igen och jag insåg hur mycket jag saknat dom. Men nu blickar vi framåt mot klassen på Borgis. Tar så vitt jag vet med mig 2 från min gamla klass.. GeMeNsKaP



Köpte även hårfärg, ska färga imorgon bitti så vi får se vad det bliiiiir för resultat av det hela. "Man vill ju vara fräsh till skolstarten!!"


Tog även en powerwalk på ungefär 5 km på kvällningen och sitter nu här redo för att få min skönhetssömn. Hihi. GoDnAtT

måste fått nackspärr på den här bilden, eller en uns av galenskap. Ellllller?

FrEsHiG

VaKeN


Sitter här i köket och väntar på att min lilla matbuffé ska bli klar. Då spisen på nått sätt pajade igår/förrgår och jag är ensam hemma under lunchen eftersom resten av familjen jobbar, så måste jag hitta på något själv......

2 nuggets.... Vem lämnar 2 nuggets i en påse kvar i frysen? Onödigt, men bra för mig idag skulle jag vilja säga.. Sen potatisfyrkanter(rösti, gotttt). Kör även på med en nudelburk och lite kyckling som blev kvar sen igår.. Till efterrätt blir det smulpaaaaaj(hallon)..




Förövrigt känner jag mig rätt ofräsch denna morgon. Fett hår, en jumpsuit, lennnonbrillz, ingen bh och ofärgade ögonbryn. Men jag ska gå in och duscha. Så vi alla är medvetna om det. Jag ska färga ögonbrynen ikväll.. Så alla vet det...Och jag ska byta kläder till eftermiddagen.


blä

Söndag + Måndag

Söndagen startades med att käka upp gårdagens rester(kinamat) för jag var alldeles för lat för att orka göra något vettigt till frukost. Jag kom 15 minuter sent till samlingen och 75 minuter senare så började matchen. 3-3 blev resultatet mot Hille vilket är otroligt bra. Jag kände faktiskt att jag spelat ganska bra även om jag dog av mina skavsår på fötterna.. Åkte sedan hem för att inse att jag hade feber och ligga och titta på tv i 2 timmar och somna i 1½ timme. Vaknade sedan upp, åt, data, sova....

....Måndag

Natten till idag så fick jag mitt nya abonnemang vilket innebär att jag nu kan använda min Iphone på heltid. Wohooooo!!!!!!! Mestadels av dagen gick åt till att plocka lite hemma, lägga in låtar på telefon, bakade också lite och sen hjälpa pappa med nått elgrejs. Kunde inte åka på fotbollsträningen pga av skavsåren så vid 10 kände jag för att gå ut på promenad och gick en kortis på ca 3 km. Det gick ganska bra, men ömmar lite. ock otroligt mycket mer av fotbollsskorna. Gick hem, blev bjuden på "fest" fast orkade inte dra dit.. Höhö, skulle kommit dit vid halv 12.. Lite för sent. Istället kände jag för att snart gå och lägga mig.


Jobbigt inläggggggg

Lördag

Lördagen bestod av Simsspelande halva dagen här med. Vaknade ganska sent och orkade verkligen inte gå upp. Efter lång tid spelande är mitt hus äntligen klart. Helt okej iallafall..


känner mig lite exposed när jag lägger ut dom här bilderna........................


Iallafall senare på kvällen åkte jag och Beatrice och köpte Kinamat. Vi hade ju huset för oss själva hela lördagen/söndag. Vi köpte även lite gott till kvällens filmmys. Vi kikade på Da Vinci Koden. Sjuuuukt bra film, har aldrig tagit mig tid till att se den men tänkte nu ta och läsa boken.. När man ändå håller på! :)

Hade det så otroligt mysigt hela kvällen. Vi gick sen och la oss då båda skulle upp relativt tidig. :)

för er som undrar varför det står en nutella på bordet så kan jag berätta att doppa vindruvor i nutella kan vara det godaste som finns.. Underbart! Tror ni mig inte, prova själv :)

Fre

I fredags spenderade jag mestadels av dagen att spela sims. På eftermiddag kväll tvingade jag mig själv att åka på träning.. Men det var kul. På kvällen blev det lite småfest :)

Ons+tors

Onsdag bjöd på simsspel med elin, stan och därmed 2 nya plagg som presenterades för garderoben.

Torsdag är en total black out för mig men tror inte jag gjorde något speciellt. På kvällen blev det iaf en powerwalk med hinken och fia.

Tisdag

Då tisdagen hade en hel del glada saker till förfogan så tillägnar jag den dagen ett helt eget inlägg.


Det började med att jag(med stora förväntningar) och pappa åkte till Telia. Där inne stod vi ett litet tag och ut kom jag med en Iphone. En vit Iphone. Kan ha varit den finaste vita iphonen i världen och jag har redan gett den ett namn. Fred (alltså inte peace osv utan engelska namnet Fred). Detta skulle jag vilja säga är en liten hyllning till Fred Weasley, den döda tvillingen i Harry Potter. Bara för att, och så passade han som Fred.


När vi kommit hem kom mormor och morfar för att fira mamma. Efter ett tag kom även Susann och Linnéa. Jag var inte så social som jag borde utan jag satt som klistrad vid min nya telefon. Jag trippade även runt i huset och visade upp den för alla som var intresserad.


Vid 4 tog jag och Elin bussen ner på stan och gick runt och kikade på kläder. Jag hittade en par skitsnygga jeans som köptes dagen efter.

Vi åkte hem och senare kom Elin över för att spendera natten hos mig. Vi hade ett litet minilan och satt och spelade Sims hela natten lång.

En uppdatering kändes på sin plats.

här är lådan jag fick vid köpet. Lådan som Fred ligger i på nätterna, under laddning och då jag inte använder den. Jag vågar inte släppa honom helt lös till världen än. Han är som min bebis. Voff

Rött hår


här är det som hände mitt hår. Faktiskt så gillar jag att det så rött. Men ja. Rött släpper även fast det sitter mer på mitt hår än många andras. Rött, rött, rött.

Måndag

Okej, jag är här!

I måndags fyllde min kära mamma år och i samband med det så åkte vi på kryssning för att fira henne. DEt var hur trevligt som helst. Vi åt på båtens buffé och det var hur gott som helst. Blev så jäkla mätt av all mat och fika. Vi gick även runt i taxfreen och kikade lite. :)


Jag gjorde även en spontangrej, jag gillar inte spontana grejer. Men nu blev det en sak jag funderat på, men inte gjort.. Jag vet inte. Hehe. Men ja, jag färgade håret.. Rött, otroligt rött.

Dock får vi se ifall jag ändrar till mörkare, brunare eller nått annat. :)

Här ser ni nästan hela min härliga måltid. Juice, vatten, macka, mat och efterrätt. Mums!

  1. Kycklingklubbor
  2. Bacon
  3. Tacopaj
  4. Ägg
  5. Lite pyttipanna

Slog även till på lite crêpes med blåbär. Till det en underbar blandning av bär.
Och här kommer den riktiga efterrätten. En utsökt brownie, ett underbart gott wienerbröd, muffins, chokladmousse och en kaka.

Fokuset ligger på min kära far i bakgrunden. Han verkligen ser ut att njuta av drickan, tar till sig den med plutande läppar. Vad är det, champagne, rödvin?? Nej, vatten..

Och här har vi födelsedagsbarnet. Gratulerar! Och ser ni utsikten vi hade?? Vi satt i fören och hade hela tiden blicken mot målet.

Josefin skulle troligen bli ganska arg om hon såg att dessa bilder låg uppe. Men vad ska man göra när man har en sån söt kusin?

Här har vi papi. Han är nog inte så bekväm framför kameran då han alltid får ett uttryck av ja. Bedöm själv. Men söt är han.


Måste säga att jag älskar den sista bilden. Hur oskarp den än är så är det ren lycka. Min söta fina kusin Linnéa. Lika rödhårig som jag. Vissa har tur.

Här har vi min moster och 2 killar som också var med på resan.. Dom bodde hos Susann då deras mor var iväg i en vecka. Ju fler desto bättre. Dock kommer jag bara ihåg en av deras namn, Joel. Vad hette den andra? Markus? Anton? Återkommer om det.
Här står jag och posar i profil. Dock så gillar jag inte riktig min profil, men just själva känslan jag får av bilden är ju inte fy skam.

Dessa bilder är ren bjudning från min sida. Men mamma är söt.

Den sista bilden får mamma och pappa stå för. Paret som snart firar 20 år som gifta. Vilken bedrift..

Hej i'm back

Okej, jag är ju ganska kass på det här. Men ibland finns inte lusten, och den som väntar på något gott... Exakt. Men det jag tänkte säga var. Här är jag igen!! :)


I väntan på inläggen som ska komma upp idag så kan jag säga att jag ska fixa om lite på bloggen. Absolut inga drastiska förändringar men bara lite ändringar på typsnitt, meny osv. Bara så ni vet, :)

Mera te

På bara några dagar har min teobsession startat igen. Den kommer varje år, när jag börjar känna av hösten. Nu när jag inte sitter med en tekopp i handen känner jag mig inte alls så inspirerad till att göra någonting.

Idag var jag på en kryssning jag berättar lite mer om i nästa inlägg. Då jag tagit mig i kragen och hämtat te.

Jag gjorde en sak idag. Jag vet inte om jag borde ha gjort det, och jag tänker inte berätta än vad jag gjorde... Men ni får se. Ni kommer få veta.. Gaaaah, vet inte om jag borde dock.. sEcOnD tHoUgHtS

Livsfilosofi

Har haft en till dag av allmänt kasst och konstig humör. Nästan så jag börjar bli van.

Sitter här i köket och dricker te och funderar över livet. Tänkte ta ett svart sugrör för att matcha min sinnesstämning så bra som möjligt men upplivade natten med lite ljust orange. Sen spelar jag en enda låt, en låt som står på repeat. Klockan är alldeles för mycket och jag borde sova, men jag gör det inte. Även fast jag ska upp om ungefär 5 timmar.

Idag lämnade jag förövrigt av min kära vän på stationen och vinkade lite dystert med en vit näsduk när tåget rullade ut från stationen. Där åkte hon igen...

Tog och jobbade lite innan jag gick ner på stan för att möta upp ett par saknade vänner. Blev besviken när jag insåg att skinnjackan inte kommit in i butik än, men en annan skitsnygg tröja som jag så gärna skulle vilja ha.. Men inte kan.. Skinnjackan ♥

På kvällen vid 7 blev det bio, Bridesmaids. Hur bra som helst. Skrattade oavbrutet, se den..!! Ett måste. Väl hemma blev det ut på en löprunda i regnet. Kändes helt okej faktiskt.

ville bara visa hur mitt hår såg ut idag. Dock är det där efter en dag på stan/misshandel av regnet, hehe. Skulle tagit bättre bild med min systemis men den dör ju alltid när man som mest behöver den. Nu behöver jag bara leta som en idiot så jag har lite batteri inför kryssningen imorgon :)

hohoohoho

hihiihhiihi jag har kommit på en sak som kommmer göra min blogg awesome

fLiRtAr

Fick en fråga för några dagar sen, och bättre sent än aldrig så svarar jag på den.

Anonym om Bam: När är teckningen klar? :)

Jadu, den är nästan klar men eftersom jag varit med Anna så har jag inte hunnit ritat klart/fixat klart alla detaljer osv. Den är nog klar på tisdag skulle jag tro. Vet dock inte ifall jag tänker lägga ut den på bloggen... :)

hehehhehehheh nu ska vi sova.. på riktigt. godnaaaaattt



update

Jag har kissat 5 gånger nu.. Kissbarn.

Snart blir det sovdags, om 7½ timme ska vi stiga upp för klockan 20 över 12 går Annas tåg. *Jag fäller en tår*
Imorgon blir det att jobba lite, köpa present åt mamsen och en ny skinnisjacka till mig. Har redan sett ut en och planerat hela min pengabudget kring den då den inte direkt är en billig skapelse. Men vad gör man inte för kärleken??

Godnatt / The Teamaster aka kissbarnet. :)

Teamaster

tE äR bRa fÖr kRoPpEn... sAnT EllEr FaLsKt?


:)

I'm the teamaster. Anna är min lärling.

Jag och min kära vän Anna sitter och dricker te och pratar om livet. Jag har druckit 6 koppar, Anna har druckit 4½.
6 koppar = 2 liter.
Jag har också gått på toa och 4 gånger sen klockan 11. Måste ha kissat ut de 2 literna redan. Kisseliss.

Jag har saknat min vän, och imorgon åker hon hem. Men utan hennes vetskap har jag bestämt mig för att våldgästa henne på höstlovet. hehehehehehhe

En annan sak vi insåg (som jag insett många gånger förut) är att man svettas och blir förhettad av värmen från insidan. Vi bestämde oss då för att gå av trästolarna som troligen skulle få fläckar av röv/lårsvett och förflytta oss till det sköna stengolvet här i köket. Det var kvällens bästa val.

Just nu känner jag mig allmänt blä då jag svettas, har en tendens till flott hår och lite utsmetat smink.. Men jag kör på ändå. Imorgon ska man ändå bara till stan.. :)


Glass

K-k-ka-kassss uppda-da-da-te-te-tering.

Tillbaka till datorn igen. Under tiden jag har varit frånvarande har jag hunnit med följande saker.
  1. Varit hos Anna
  2. Kommit hem
  3. Varit på bilbingo
  4. Stan med Anna
  5. Kikat 3 Harry Potter filmer
  6. Tränat fotboll
  7. Fått feber
  8. Duschat 2 gånger
  9. Ungefär
Hejdå :)









Bam

Lite osäker på vad jag skriva.. Vill skriva massor men det blir alldeles för privat.

Imorgon åker jag och Anna hem till mig. Ska bli ändå lite skönt att komma hem. Anna stannar förövrigt i några dagar och vi ska om det är bra väder ut till farfar. Jag vet inte mer vad jag ska skriva. I'm off. :)

hEj FrÅn ÖsTeRfÄrNeBo



Jag vet, Anna ser galen ut.
Jag kan/ska inte förneka det. Sanningen är att hon är inte normal. Konstig tjej det där...

Men about igår. Jag städade lite på mitt rum och såg sen det jag väntat på forever. Harry Potter och dödsrelikerna del 2. Grym film! Men nu är det över... Sista filmen.. Jag ska iallafall så fort den sista filmen finns att köpa, köpa den och ha HP-maraton. Ett måste.

Sen var det den andra augusti. En dag mindre tills skolan börjar. Snart så.. Stopp. Jag och pappa åt en härlig lunch innan han skjutsade mig till Anna. Blev en härlig välkomst med en hund som hoppar in i bilen så fort man öppnar dörren, men ja.. Han är ju valp så :).

Vi har käkat asgod mat, umgåtts med de kanadensiska barnen och ska snart ut och käka paj. Livet leker på ett ungefär.

RSS 2.0